Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen van Fleaky. Fleaky is geregistreerd bij de kvk onder kvk-nummer 90298640. Door een bestelling te plaatsen op onze website of via andere verkoopkanalen, ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden.


Bestellingen en Betalingen

2.1 Bestellingen kunnen worden geplaatst via onze website of andere aangewezen verkoopkanalen. Alle bestellingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en onze acceptatie.

2.2 Betalingen dienen te worden voldaan op het moment van bestelling. We accepteren verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, betaalpassen en elektronische overschrijvingen. Alle betalingen worden veilig verwerkt.


Verzending en Levering

3.1 We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden, meestal binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling.

3.2 Verzendingen worden uitgevoerd door een erkende koeriersdienst. De verzendkosten worden vermeld tijdens het bestelproces en kunnen variëren op basis van de bestemming en het gewicht van de zending.

3.3 We streven ernaar om je bestelling binnen de geschatte leveringstermijn te bezorgen. Houd er echter rekening mee dat eventuele vertragingen veroorzaakt door de koeriersdienst buiten onze controle vallen.


Retourneren en Terugbetalingen

4.1 Ons retourbeleid staat vermeld in onze Return Policy. Alleen ongeopende en onbeschadigde verpakkingen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst.

4.2 De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen of anderszins vermeld in onze Return Policy.

4.3 Zodra we een geretourneerd product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief eventuele verzendkosten.


Productinformatie en Gebruik

5.1 We streven ernaar om accurate en actuele informatie over onze pimple patches te verstrekken. Het gebruik van onze pimple patches is echter geheel op eigen risico.

5.2 Fleaky is niet verantwoordelijk voor enige huidreacties, irritaties, allergische reacties of andere gezondheidsproblemen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van onze pimple patches.

5.3 We raden klanten aan om vóór gebruik van onze producten de ingrediëntenlijst zorgvuldig te lezen en eventuele allergieën of gevoeligheden te controleren. Bij twijfel wordt aanbevolen om een dermatoloog te raadplegen.


Intellectueel Eigendom

6.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze merknaam, logo's, ontwerpen en andere materialen blijven eigendom van Fleaky.

6.2 Het is niet toegestaan om onze intellectuele eigendom zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te gebruiken, kopiëren, verspreiden of wijzigen.


Beperking van Aansprakelijkheid

7.1 Fleaky, inclusief zijn functionarissen, werknemers, vertegenwoordigers en gelieerde ondernemingen, is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere, gevolg- of punitieve schade die voortvloeit uit het gebruik van onze pimple patches, inclusief, maar niet beperkt tot, huidreacties, irritaties, allergische reacties of andere gezondheidsproblemen.

7.2 Je erkent en stemt ermee in dat het gebruik van onze producten volledig op eigen risico is en dat Fleaky niet verantwoordelijk is voor enige schade of letsel als gevolg van het gebruik van onze producten.


Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting

8.1 Op deze Algemene Voorwaarden is het recht van Nederland van toepassing.

8.2 Eventuele geschillen voortvloeiend uit of verband houdend met deze Algemene Voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Zwolle.


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze Algemene Voorwaarden door te nemen. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige pimple patches en een uitstekende klantenservice. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt. Houd er rekening mee dat het gebruik van onze producten volledig op eigen risico is.