Retourbeleid

Bij Fleaky streven we ernaar om je de beste kwaliteit pimple patches te leveren, zodat je kunt genieten van een vlekkeloze huid en het volste vertrouwen hebt in onze producten. We begrijpen echter dat soms dingen anders kunnen lopen dan gepland, en daarom hebben we een flexibel retourbeleid opgesteld om ervoor te zorgen dat je te allen tijde tevreden bent met je aankoop.


Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je Fleaky pimple patches, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het enige dat we vragen, is dat de verpakking ongeopend en onbeschadigd is. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze producten behouden blijft.


Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je bestelling in perfecte staat arriveert, begrijpen we dat er soms onvoorziene omstandigheden zijn. Daarom kunnen we helaas geen retouren accepteren voor geopende verpakkingen van pimple patches, omwille van hygiënische redenen. We hopen op je begrip hiervoor.


Maar maak je geen zorgen! Als je vragen hebt over onze pimple patches voordat je ze opent, staan onze klantenservicemedewerkers altijd klaar om je te helpen. We zijn slechts een e-mail verwijderd om je te voorzien van alle benodigde informatie, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je de verpakking opent.


Let op: de kosten voor het retourneren van je Fleaky pimple patches zijn voor eigen rekening. We raden je aan om bij het retourneren een traceerbare verzendmethode te gebruiken, zodat je de zending kunt volgen en er zeker van kunt zijn dat deze veilig bij ons aankomt. Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Dit gebeurt binnen 5 werkdagen.


Bij Fleaky streven we altijd naar 100% klanttevredenheid, dus als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze pimple patches.