Verzending & levering

Bij Fleaky begrijpen we hoe snel je aan de slag wilt gaan met je nieuwe pimple patches en die vlekkeloze huid te bereiken waar je naar verlangt. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling snel en veilig bij jou thuis wordt afgeleverd.


Bestel vandaag nog vóór 17:00 uur en we verzenden je bestelling de volgende werkdag! Ja, je leest het goed - als je voor 17:00 uur bestelt, zetten wij alles in werking om ervoor te zorgen dat je pimple patches zo snel mogelijk naar je worden verzonden. We begrijpen dat je niet kunt wachten om ze te proberen en wij kunnen niet wachten om je te helpen die vervelende puistjes aan te pakken.


Nadat je bestelling is verzonden, kun je rekenen op een snelle levering. Voor leveringen binnen Nederland streven we ernaar om je bestelling binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis te bezorgen. En voor onze gewaardeerde klanten in België duurt de levering meestal 2-4 werkdagen. We werken samen met betrouwbare verzendpartners die de hoogste kwaliteitsnormen hanteren, zodat jouw Fleaky-pakketje veilig en op tijd bij je aankomt.


Heb je nog vragen over de verzending of levering van je bestelling? Aarzel niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservicemedewerkers. We zijn er om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.